Tuesday, November 22, 2011

Ciucas de noiembrie

Nu mai vazusem Ciucasul de cateva luni si deja ni se facuse dor de el. De fapt, nu il vazusem niciodata toamna. Si weekendul acesta era cam ultima ocazie din acest an (pentru noi). Se anunta o vreme perfecta. Si inca doi prieteni amatori de o plimbarica in natura. A fost o tura sub semnul improvizatiei, a planurilor facute ad-hoc, in functie de dispozitia noastra, a tuturor. A fost o iesire care m-a uns pe suflet!


De data aceasta prefer sa las imaginile sa vorbeasca. A fost printre putinele dati cand nu am vrut sa atingem vreun varf, ci pur si simplu sa ne bucuram de natura si de tot ce ne oferea ea.


Un apus formidabil undeva sub Ciucas, o coborare la frontale, o portie de clatite cu afine cum doar Dl Bucurescu stie sa faca, un rasarit inflacarat si o scurta tura solitara ... ingredientele unui weekend care sa il completeze pe cel trecut, incheiat parca mult prea repede.




4 comments:

  1. Superbe imagini! Ciucasul a fost darnic toamna asta :)

    ReplyDelete
  2. Daa, si eu ma bucur nespus ca am profitat de zilele frumoase din toamna aceasta. Pot spune ca mi-as dori sa nu plece inca. Desi si iarna are farmecul ei. Cat despre imagini, inca mai am de invatat multe... :D dar multumesc frumos pentru aprecieri! :)

    ReplyDelete
  3. ufff ce rau imi pare ca n-am apucat sa ajung si eu in Ciucas in toamna asta :) frumoase peisaje

    ReplyDelete
  4. Multumesc pt vizita si aprecieri ! :) Te mai astept... mie mi-a placut si iarna Ciucasul... astept primavara sa il vad si atunci, sa imi completez albumul cu toate cele 4 anotimpuri :D

    ReplyDelete