Monday, May 14, 2012

La Comana, in cautarea bujorului


13 a fost norocos, caci duminica aceasta am reusit sa gasim cateva exemplare de Bujor romanesc prin zonele insorite ale Padinii Tatarului.


Chiar daca erau usor trecuti, culoarea nu-si pierduse din intensitate.


E o placere sa te plimbi pe potecile salbatice ale padurii, departe de zgomotul orasului, mangaiat doar de razele soarelui si acompaniat de ciripitul pasarilor.


Nu degeaba spunea cineva ca natura e un artist desavarsit. Pacat ca nu toata lumea ii e recunoscatoare. Cu noua taxa de la intrarea in zona "Fantana cu nuc" pare totusi ca lucrurile s-au mai imbunatatit, chit ca mai razbate cate-un tril manelesc. Altfel ai avea senzatia ca esti intr-un taram de basm ...



... unde chiar si broscoii par niste printi ...


... in asteptarea unui sarut magic.




P.S. Daca doriti mai multa pata de culoare, va invit aici.


3 comments:

  1. Am vazut pozele (bujorii sunt superbi!) si printre ele e si o floare interesanta pe care sper sa apuc si eu s-o vad primavara asta. De fapt, de asta vreau si la maraton sa merg cu aparatul foto, mi-ar parea tare rau sa nu-l am cu mine - pacatul ar fi sa ma intind la pozat si sa nu mai am timp de alergat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) dau dependenta florile !

      Delete
    2. Daaa, mare de tot! E foarte interesant ca stiindu-le, nu doar le indragesti mai mult, dar creste si spiritul de ocrotire si daca-i spui cuiva ce floare e si daca e rara sau nu, instinctiv nu-i mai poate face "rau" - e mai greu sa ranesti pe cineva care are un nume (ideea asta e buna de dezvoltat pe blog :D )

      Delete